Forever Tutorial

Üdvözlünk minden kedves látogatót a ForeverTutorial oldalán!
Az oldalon tutorialokat találtok majd meg a világ jelenleg legjelentősebb programjairól. Két szerkesztője van az oldalnak: ForeverALone és Kewa. Tutorialt emailban (forevertutorial@gmail.com) kérhettek.

Nem utolsó sorban pedig lájkolj minket Facebookon!

Parneroldalaink

http://www.herbyanyad.hu/kepek/anyadbanner.jpg

Friss topikok

Photoscape 03. -Körbevágás-

2011.10.23. 20:13 Forever Alone

Cikk folytatása írásban

Ha rámentünk a Körbevágásra, először is találkozunk egy olyannal, hogy Szabad kijelölés. Itt kedvünk szerint kivághatunk egy részt, persze 4 szög formában. Viszont, ha módosítjuk a szabadkijelölést akkor találhatunk arányokat. Pl.: 3:4 ; 16:9…stb. Ilyenkor az aránynak megfelelő méretben tudjuk kivágni a formánkat. Ha tetszik a képünk, és akarunk még rajta módosítani akkor mennyünk a körbevágásra. Ha már nem akarunk vele dolgozni, akkor pedig a Vágott terület mentésre. Ha kört akarunk kivágni, Pipáljuk ki a kör Kivágása szöveget majd válasszunk megint arányokat, ami nekünk tetszik. Majd Adjuk meg a keret színét, mert a jpeg..stb nem tud kör alakú képet elmenteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://forevertutorial.blog.hu/api/trackback/id/tr843324777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása