Forever Tutorial

Üdvözlünk minden kedves látogatót a ForeverTutorial oldalán!
Az oldalon tutorialokat találtok majd meg a világ jelenleg legjelentősebb programjairól. Két szerkesztője van az oldalnak: ForeverALone és Kewa. Tutorialt emailban (forevertutorial@gmail.com) kérhettek.

Nem utolsó sorban pedig lájkolj minket Facebookon!

Parneroldalaink

http://www.herbyanyad.hu/kepek/anyadbanner.jpg

Friss topikok

Photoscape 04. -Tools-

2011.10.26. 20:16 Forever Alone

Cikk folytatása írásban

Először is mennyünk a „Tools” fejlécre. Majd találhatunk egy képernyő görgetése szöveget, amit jelen esetben semmire nem tudunk használni. Majd a piros szem és szeplő effektekkel találkozunk amivel kitudjuk javítani a szeplőnket illetve a piros szemünket egy rosszul sikerült fényképen. Mindezt úgy, hogy rámegyünk az egyikre (pl. piros szem) és a képen kiválasztjuk azt a részt ahol piros a szemünk. Ugyan így a szeplőnél is. Majd ha egy képen van egy olyan rész amit elszeretnénk tüntetni de nem megy, akkor a „Mozaik” szöveggel eltudjuk kockázni a megadott részt, vagy akár használhatjuk a „Jittert” is. Az utóbbival zajosítja (el homályosítja) a megadott részt. Később találhatunk egy színmásolót, amivel értelem szerűen egy megadott színt másolhatunk. Majd egy „Paint brush” és egy „Clone stamp”ot találunk. „Paint brush”al rajzolhatunk a képünkre. Az ecset méretét is megadhatjuk a színmásoló mellett, majd a „clone stamp”al lényegében elmoshatjuk a képet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forevertutorial.blog.hu/api/trackback/id/tr363332165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása