Forever Tutorial

Üdvözlünk minden kedves látogatót a ForeverTutorial oldalán!
Az oldalon tutorialokat találtok majd meg a világ jelenleg legjelentősebb programjairól. Két szerkesztője van az oldalnak: ForeverALone és Kewa. Tutorialt emailban (forevertutorial@gmail.com) kérhettek.

Nem utolsó sorban pedig lájkolj minket Facebookon!

Parneroldalaink

http://www.herbyanyad.hu/kepek/anyadbanner.jpg

Friss topikok

Photoscape 02. -Objektum-

2011.10.22. 19:46 Forever Alone

Cikk folytatása írásban

Ha megnyitottuk a PS-t és az Objektum fejlécet, a kép a képre effektnél még találhatunk kész képeket is. Vagy akár a vágólap fotónkat is rátudjuk helyezni a fényképre . Ahhoz hogy a kész képeket rárakjuk a fotónkra mennyünk a kis tájképre, majd valamelyik írásra, pl. valós kép és válasszuk ki a nekünk tetsző fotót. A buboréknál nincs több mondani valóm, a videóban levan írva. A szövegnél ha begépeltük a textusunkat, oldalt találkozunk a függőleges illetve az Anti-Aliasing szöveggel. Értelem szerűen a függőleges az függőlegessé teszi a ki írást, az Anti-Aliasing pedig javítja a minőségét a szövegnek. Körvonalat a Bekapcsol ki írással tudunk hozzáadni a képünkhöz és az árnyékot is a bekapcsol szöveggel . Azt hogy egy szóban több betű típust is alkalmazzunk a „TT” re kell mennyünk majd begépelni azt a szöveget amit szeretnénk látni a képen. Majd kiválasztani a kívánt szövegrészt, és más betű típust adni neki. Vannak különböző szimbólumok is a PS-ben, ahhoz hogy előhívjunk egyet a ”- jelre kell kattintanunk, majd kiválasztani egyet és elhelyezni a képünkön. A vonalak,négyzetek körök, sokszögek csillagokat 1 féle képen lehet elvégezni. Kiválasztjuk a kívánt elemet, majd hogy mennyire legyen átlátszó. Azután a színét majd azt h kitöltse-e az elemet (csak négyzeteknél sokszögeknél meg csillagoknál lehet ezt kiválasztani) ha arra megyünk h kitöltés, akkor nem lehet vázlatot (keretet) adni neki, ha nem pipáljuk ki a kitöltést, választhatunk keretet neki, meg hogy milyen legyen a szegélye és a vastagsága.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forevertutorial.blog.hu/api/trackback/id/tr583322553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása